Si Đinping u posjeti Rusiji od 20. marta
Vladimir Putin i Si Đinping

Si Đinping u posjeti Rusiji od 20. marta

Kineski predsednik Si Đinping će na poziv ruskog predsjednika Vladimira Putina boraviti u posjeti Rusiji od 20-22. marta, objavio je Kremlj, prenosi Avaz.ba.

Kako se navodi u saopštenju, Putin i Si će razmotriti dalji razvoj sveobuhvatnog partnerstva i strateške saradnje, a predviđeno je da dvojica lidera razgovaraju i o produbljivanju saradnje dvije zemlje na međunarodnoj sceni.

Po završetku pregovora biće potpisan čitav niz važnih bilateralnih dokumenata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.