Doček i slavlje za Đokovića u Beogradu
Foto: Tanjug

Doček i slavlje za Đokovića u Beogradu

Najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića dočekala je publika ispred restorana koji drži njegova porodica, povodom proslave zbog prve ovogodišnje grend slem titule, piše portal Nova.rs.

Đoković je ispisao istoriju kada osvojio 10. titulu na Australijan openu i tako došao do svoje 22. grend slem titule, podsjeća Nova.rs.

Duž ulice bili su postavljeni Novakovi plakati, namještena je i bina sa koje se teniser obratio građanima, koji su skandirali njegovo ime.

Novak je i dijelio balone djeci, a nakon toga je uslijedio i vatromet. Neko vrijeme je i igrao uz srpsku muziku koja se glasno čula duž ulice.

Policija je tokom tih pola sata zatvorila ulicu, a nakon što je otišao Novak sa bine, ponovo je otvoren put.

Na bini su viđeni i svi trofeji koje je Novak osvajao tokom godina, ali i nekoliko njegovih portreta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.