Fudbaler Mančester sitija Erling Haland razmišlja da napusti engleski klub

Fudbaler Mančester sitija Erling Haland razmišlja da napusti engleski klub

Fudbaler Mančester sitija Erling Haland mogao bi da napusti engleski klub ako "građani" budu izbačeni iz Premijer lige zbog kršenja finansijskih pravila.

Optužbe Premijer lige odnose se na prihode, pojedinosti s platama trenera i igrača, propise Evropske fudbalske unije (UEFA), profitabilnost i održivost i na saradnju tokom istrage.

Premijer liga je istragu protiv Mančester sitija otvorila u martu 2019. godine, a optužnica se odnosi na svaku sezonu od septembra 2009. do 2018.

Britanski mediji navode da će Haland prvi da napusti Mančester siti ako engleski klub bude kažnjen oduzimanjem bodova ili izbacivanjem iz Premijer lige. Norveški napadač bi mogao da nastavi karijeru u Realu, pošto madridski klub pomno prati dešavanja u Mančester sitiju.

Haland je prije dolaska u Mančester pregovarao sa Realom, ali se na kraju odlučio za engleski klub.

Haland je ove sezone odigrao 28 utakmica, a postigao je 31 gol za Mančester siti u svim takmičenjima, prenosi Antena M.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.