Vojinović posjetio JU Studentski dom „Plavi dvor“ i JU Dom učenika i studenata Podgorica

Vojinović posjetio JU Studentski dom „Plavi dvor“ i JU Dom učenika i studenata Podgorica

Ministar prosvjete Miomir Vojinović sa saradnicima, posjetio je juče JU Studentski dom „Plavi dvor“ i JU Dom učenika i studenata Podgorica, gdje je sa upravom ovih ustanova razgovarao o uslovima u kojima borave učenici i studenti.

 Ovo je već treći put kako Vojinović obilazi studentske domove u Crnoj Gori otkako je na funkciji prvog čovjeka crnogorske prosvjete.

“Nije se stalo samo na riječima nego smo i riješili dio problema koji se tiču naših studenata po domovima. Podsjetiću da su uprkos rastu cijena na tržištu, cijene u domovima za studente i đake minimalno povećane. Cijena u domovima za studente je oko 30 eura mjesečno a u to su uračunati hrana i smještaj. Omogućili smo finansijsku pomoć za adaptaciju krovova podgoričkih domova za studente i đake, a sada je prioritet rješavanje pitanja grijanja za domove i uradićemo sve što je u našoj moći kako bi naši studenti imali najbolje uslove za studiranje”, istakao je ministar Vojinović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.