Knežević: Ako budemo imali većinu u Vladi, povući ćemo priznanje Kosova
Knežević

Knežević: Ako budemo imali većinu u Vladi, povući ćemo priznanje Kosova

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević poručio je da će ukoliko taj savez bude imao većinu u vladi u kojoj neće biti Dritan Abazović, ukinuti crnogorsko priznanje kosovske nezavisnosti.

"Ja sam svjestan da u Vladi sa Dritanom Abazovićem ne mogu da povučem odluku o priznanju Kosova, ali sad da znate, ako budemo imali mi većinu u toj Vladi bez Dritana Abazovića i onih ostalih koji nas budu uslovljavali, mi ćemo da povučemo odluku o priznanju Kosova, pa što bi vi rekli crknite puknite, neka nam se svi na vrh glave popere", rekao je Knežević za TV Prva, prenose Vijesti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.