Glavni grad Podgorica

Dukaj čestitao Dan Glavnog grada

"Podgorica je pokretač ukupnog razvoja Crne Gore i ogledalo svih nas"

Ministar javne uprave, Marash Dukaj, čestitao je 19. decembar, Dan Glavnog grada Podgorice, predsjedniku Glavnog grada, Ivanu Vukoviću, i predsjedniku Skupštine opštine Glavnog grada, Đorđe Suhihu.

Dukaj je u ime Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime iskoristio priliku da gradskoj upravi, građankama i građanima Podgorice uputi najsrdačnije čestitke povodom 19. decembra, Dana Glavnog grada.

"Podgorica, koja je izrasla u moderan mediteranski grad, predstavlja jednu od suštinskih ikona Crne Gore. Ona je administrativni i privredni centar, i nosilac razvoja cijele zemlje. Kao takva, Podgorica ima otvoren pristup za sve koji dolaze i  ostaju, bez obzira na vjeru, naciju, jezik ili drugu pripadnost. Ta različitost je dragocjenost u mozaiku prosperiteta i modernizacije, ali i obrazovanja mladih. Ta različitost daje više kvaliteta i znanja, za sve pokretače i inovatore u pravcu prosperiteta ne samo Podgorice, nego i cijele zemlje. Podgorica je ogledalo svih nas", kazao je Dukaj.

Na ponos i sreću svih, Podgorica je postala dobro mjesto za podizanje porodice, za razvoj kulture, ljudskih kapaciteta.

Poručuje da jaka Podgorica znači i jaku Crnu Goru, stoga je neophodno da se prosperitet i razvoj Glavnog grada nastavi na način da dostiže standarde najrelevantnijih evropskih metropola.

"Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom Glavnom gradu u oblasti digitalizacije i reforme javne uprave sa fokusom na unapređenje pružanja usluga građanima. Uz najbolje želje za dalji ubrzani razvoj grada vama, svim građankama i građanima Podgorice, još jednom čestitam 19. decembar", kazao je ministar Dukaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.