Dukaj: Bar predstavlja najbolji i najprikladniji sinonim za vjersku toleranciju i multietnički sklad
Opština Bar

Ministar čestitao Dan Opštine

Dukaj: Bar predstavlja najbolji i najprikladniji sinonim za vjersku toleranciju i multietnički sklad

Ministar javne uprave, Marash Dukaj čestitao je predsjedniku Opštine Bar Dušanu Raičeviću, i predsjednici SO Bar Mileni Božović, Dan opštine

"Ispred Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima opštine Bar uputim najsrdačnije čestitke povodom 24. novembra, Dana opštine", poručio je Dukaj.

Bar kako navodi predstavlja najbolji i najprikladniji sinonim za vjersku toleranciju i multietnički sklad.

"Tokom vjekova, Bar je njegovao ove humane osobine, postajući idealno mjesto za suživot različitih vjera, kultura i nacionalnosti. Veliki turistički, kulturni, privredni, prirodni, proizvodni i razvojni kapaciteti čine grad pod Rumijom, jednim od gradova i jednom od opština, sa najperspektivnijim razvojnim potencijalom u Crnoj Gori. Dinamičan razvoj u oblasti pomorske, turističke i ugostiteljske infrastrukture povećao je kvalitet i standard života svih građana Bara. Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Bar u oblasti digitalizacije i reforme javne uprave sa fokusom na unapređenje pružanja usluga građanima. Sa jasnim uvjerenjem da će Bar nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine", kazao je Dukaj. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.