Radonjić: SDT podnosi žalbu zbog prihvatanja jemstva za Petra Lazovića
Vukas Radonjić

Radonjić: SDT podnosi žalbu zbog prihvatanja jemstva za Petra Lazovića

Specijalno državno tužilaštvo SDT će podnijeti žalbu na rješenje sudije za istragu Višeg suda u Podgorici kojom je određeno jemstvo za Petra Lazovića, saopšteno je CdM-u iz SDT-a.

Sutkinja za istragu Višeg suda u Podgorici Suzana Mugoša usvojila je prijedlog odbrane da se uz milionsko jemstvo ukine pritvor službeniku ANB-a Petru Lazoviću.

“Specijalno državno tužilaštvo će izjaviti žalbu na rješenje sudije za istragu Višeg suda u Podgorici kojom je određeno jemstvo za okrivljenog. Zakonski rok za izjavljivanje žalbe je tri dana”, kazao je CdM-u državni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić.

Pobjeda je objavila da je 1.540.300 eura porodica Lazović ponudila u nepokretnostima dok je 100.000 eura ponuđeno u gotovini. Sutkinja Mugoša je istovremeno odredila i mjere obezbjeđenja kojim se Lazoviću oduzimaju putne isprave, zabranjuje napuštanje boravišta i nalaže povremeno javljanje Upravi policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.