Jakić: Privesti pravdi sve počinioce opstrukcija izbornog procesa u Šavniku
Jugoslav Jakić, Foto: DPS

Jakić: Privesti pravdi sve počinioce opstrukcija izbornog procesa u Šavniku

Nadležnim državnim institucijama upućujem još jedan apel u vezi sa predstojećim izbornim procesom u Šavniku iz razloga što na naš više puta ponovljen poziv nije bilo konkretnih odgovora, saopštio je danas predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić.

Prošlo je kako podsjeća sedam dana od posljednjeg pozivanja nadležnih institucija da reaguju, a isti akteri, politički oponenti najavljuju ponovan scenario opstrukcija uz vršenje brojnih krivičnih djela na organizovan način na preostala dva biračka mjesta u našoj opštini.

"Sasvim sigurno da izostanak efikasnih reakcija koje podrazumijeva hitnost u ovakvim situacijama dodatno osnažuje činioce opstrukcija da i dalje nastavljaju sa svojim izbornim opstrukcijama. Osim reakcije v.d. VDT-a sve ostale institucije pokazuju pasivnost čime dodatno zabrinjavaju naše sugrađane ali i dovode u pitanje sam legitimitet održavanje ovih izbora", poručio je Jakić.

Apelovao je još jednom na nadležne državne organe da sve počinioce krivičnih djela privedu pravdi i time nedvosmisleno iskažu poštovanje Ustava i zakona naše države.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.