Milatović uputio poziv za pregovore o formiranju vlasti: U srijedu sastanak u prostorijama Pokreta Evropa sad
Jakov Milatović

Milatović uputio poziv za pregovore o formiranju vlasti: U srijedu sastanak u prostorijama Pokreta Evropa sad

Jakov Milatović, nosilac liste pokreta Evropa sad na nedavno održanim lokalnim izborima u Podgorici, uputio je za srijedu, 2. novembra, poziv na pregovore o formiranju nove vlasti u glavnom gradu.

Poziv na "inicijalni sastanak povodom dogovora o što skorijem formiranju lokalne vlasti", kako se navodi u dokumentu, upućen je nosiocima lista "Za budućnost Podgorice", "Idemo ljudi" i "Može Podgorica, Ovo je naš grad" - Jeleni Borovinić Bojović, Danilu Šaranoviću i Luki Rakčeviću, prenosi portal RTNK.

Milatović je predložio da sastanku, osim nosilaca lista, prisustvuju i članovi pregovaračkih timova, rekavši da su timovi do tri člana optimalan format razgovora.

"Vjerujem da ćemo na ovom sastanku, u otvorenoj i srdačnoj atmosferi, razmijeniti mišljenja o prioritetima buduće gradske uprave, kao i utvrditi principe, format i dinamiku budućih razgovora", naveo je Milatović u pozivu.

On je zamolio da nosioci navedenih lista njegov poziv proslijede i političkim činiocima svojih izbornih lista, kao i da do utorka, 1. novembra, očekuje obavještenje o sastavu pregovaračkog tima.

U ime pokreta Evropa sad, u razgovorima će učestvovati Filip Ivanović, Andrej Milović i Anđela Jakšić Stojanović.

Milatović je predložio da se sastanak održi u srijedu u podne, u prostorijama pokreta Evropa sad.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.