Demokrate: MUP da osposbi rad sajta birači.me, omogućit građanima da znaju koja su im biračka mjesta
Demokrate Crne Gore

Demokrate: MUP da osposbi rad sajta birači.me, omogućit građanima da znaju koja su im biračka mjesta

Demokratska Crna Gora poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova da hitno ispravi krupne greške i omogući građanima da se informišu gdje glasaju preko sajta za provjeru birači.me.

"Mnogi birači nijesu dobili poziv za glasanje. Isti nije neophodan za glasanje, ali putem njega se upoznaju birači gdje im je biračko mjesto. Sajt za provjeru birači.me ne funkcioniše", upozoravaju Demokrate.

Demokrate i koalicija “Idemo ljudi” se, kako navode, stavljaju svim građanima na raspolaganje da im pomognu da dođu do informacije gdje mogu ostvariti svoje biračko pravo.

"Slobodno pošaljite sms poruku našem Call centaru na brojeve 067-493-861 ili 067-471-021 i dobićete u najkraćem mogućem roku preciznu informaciju o biračkom mjestu gdje glasate", navode u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.