Mijović: Nakon pobjede 23. oktobra, osnovaćemo zasebnu Opštinu Petrovac jer on to zaslužuje
Dejan Mijović, Foto: GP URA

Mijović: Nakon pobjede 23. oktobra, osnovaćemo zasebnu Opštinu Petrovac jer on to zaslužuje

“Dragi Petrovčani, pozivam vas da glasate za mene jer zajedno sa vama dugo branim naše zajedničke interese, bilo u ličnom svojstvu kao vaš sugrađanin ili kao pripadnik antinacionalističkog Građanskog pokreta URA koji će još mnogo godina biti tas na vagi i presudno uticati na sve važne odluke u državi. Glasajte za mene ako želite da tu zajedničku borbu uspješno nastavimo i u narednom periodu”, saopštio je kandidat za odbornika liste “Može Budva, može Crna Gora” Dejan Mijović.

Kako je kazao Mijović, njihov cilj je da Petrovac postane zasebna opština u skladu sa inicijativom čiji je jedan od pokretača i potpisnika bio upravo on. Ukazuje na to da Petrovac to sazlužuje i da to može biti  jer ostvaruje veće prihode od polovine postojećih opština.

“Učinićemo da se Petrovac i čitavo područje Paštrovića ubrzano razvije u savršenoj harmoniji sa njenom prekrasnom prirodom i principima javnog-privatnog partnerstvu koji u potpunosti uvažavaju interese lokalnih mještana”, ističe Mijović.

 On je kazao da će, ukoliko mu građani pruže podršku, raditi na tome da se Petrovac i Budva odbrane od kriminalne građevinske mafije koja bezdušno prisvaja i trajno devastira njihov dragocjeni prostor. Dodaje “Učinićemo to kao što smo zajednički uspješno odbranili Buljaricu koju je vrh te mafije htio da otme, a mještane iseli iz njihovih domova”.

Istakao je da će jedan od prvih budućih poteza u odbrani Petrovca od mafije biti podnošenje zahtjeva za rušenje nezakonito izgrađene preglomazne betonske skalamerije i hotela od 9 spratova na pjeni od mora koji urušavaju ljepote grada. Naglašava da će inicirati njihovo svođenje na pet spratova u skladu sa detaljnim planom predstavljenim građanima i to na teret investitora.

 “Naš cilj je da se ne samo Petrovac i Budva, već i sva Crna Gora brzo dekriminalizuje i ustroji kao demokratska, ekološka, socijalna i pravna država, koja zaslužuje da postane članica Evropske unije. Glasajte za mene jer sve ovo možemo u Petrovcu, kao što može Budva i može Crna Gora!” zaključuje Mijović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.