Mišurović i Li: Donacija Koreje potvrda tradicionalno prijateljskih odnosa dvije zemlje

Mišurović i Li: Donacija Koreje potvrda tradicionalno prijateljskih odnosa dvije zemlje

Državni sekretar u Ministarstvu vanjskih poslova ambasador Ljubomir Mišurović primio je u posjetu novoimenovanog ambasadora Republike Koreje u Crnoj Gori na nerezidentnoj osnovi Đeung Lija, saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova.

Ambasador Mišurović je, čestitajući ambasadoru Liju stupanje na dužnost, izrazio uvjerenje da će prijateljski odnosi Crne Gore i Republike Koreje biti unaprijeđeni tokom njegovog mandata.

“Tokom posjete, upriličena je i primopredaja opreme u vrijednosti od 199.397 eura, koju je, u okviru zvanične razvojne podrške (ODA), Republika Koreja donirala Ministarstvu vanjskihposlova, u cilju poboljšanja njene IT infrastrukture i jačanja sajber bezbjednosti”, saopšteno je iz MVP.

Sagovornici su ocijenili da ova vrijedna donacija predstavlja potvrdu tradicionalno prijateljskih odnosa kakve Crna Gora i Republika Koreja razvijaju u kontinuitetu, te istakli uvjerenje da će se odlična međudržavna saradnja u oblastima od obostranog značaja nastaviti i u narednom periodu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.