Hadžić čestitao Dan Opštine Rožaje

Hadžić čestitao Dan Opštine Rožaje

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Seid Hadžić uputio je povodom Dana Opštine Rožaje.

“Oni koji svrate nauče da ga poštuju. Oni koji provedu dio vremena u njemu nauče da ga vole. Oni koji su tražili utočište u njemu, našli su toplinu domova njegovih žitelja”! Oni koji su rođeni u njemu, svoje dane, mjesece, godine za njega daju!

Nove generacije su budućnost Rožaja, dajmo im šansu da izrastu u dobre ljude, učeći na primjerima svojih predaka. Uložimo napore da naše mahale i sokaci se ispune dječijom grajom i žamorom. Stvorimo uslove da oni koji odrastaju i ostanu ovdje na svojim rodnim dolovima.

U povodu ovog istorijskog dana, svim građanima čestitam 30. septembar, Dan Opštine Rožaje. Za buduće generacije”, naveo je Hadžić u čestitki.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.