Crnogorska himna odjeknula na stadionu u Zenici, gromoglasan aplauz za cg fudbalere

Crnogorska himna odjeknula je u Zenici na stadionu "Bilino Polje", a okupljeni su gromoglasnim aplauzom pozdravili naše fudbalere pred meč sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Naša navijačka grupa "Ultra Crna Gora" nažalost nije prisustvovala ovom gestu, kao ni nekolicini onih koje su građani Zenice priredili za naše navijače.

Naime, njihovo prisustvo se još uvijek čeka zbog problema koje su imali na granici.

Podsjećamo, tokom današnjeg dana građani Zenice upriličili su par gestova u čast naših navijača - tako su nadomak stadiona na bilbordu istakli poruku "Besplatan parking za Crnogorce".

Ugostitelj Fahrudin Mešković ispunio je svoje obećanje i u svom restoranu „Kod Fehre“ spremio gozbu za 500 crnogorskih navijača, a navijači reprezentacije BiH danas su u jednom od lokala pred sami meč zajedno sa našima pjevali himnu Crne Gore.

Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.