Joković: Izvinjavam se svma koji su se pronašli uvrijeđeni, nisam mislio da uvrijedim bilo koga ko nema ili ne može da ima djecu
Vladimir Joković

"Nek se srami oni koji su ovo zloupotrijebili u profiterske svrhe"

Joković: Izvinjavam se svma koji su se pronašli uvrijeđeni, nisam mislio da uvrijedim bilo koga ko nema ili ne može da ima djecu

Nijesam mislio da uvrijedim bilo koga ko nema ili ne može da ima djecu, a želio bi, već sam isključivo to rekao u političkom kontekstu da klub Demokrata nema političke zrelosti i odgovornosti, što su više puta pokazali u prethodnom periodu prema budućim generacijama, odnosno prema mladim ljudima koji treba da žive u našoj državi Crnoj Gori, odnosno prema mladim bračnim parovima, kojima se ovakvim ponašanjem i ugrožavanjem standarda onemogućava kreiranje uslova da se ostvare kao roditelji, kazao je danas lider Socijalističke narodne partije Vladimir Joković.

Poručuje da se duboko saosjeća sa onima koji žele, a ne mogu da imaju djecu, jer takvih imam i u svojoj rodbini.

Više puta je kako poručuje pomagao brojnim porodicama i pojedincima upravo u cilju rješavanja ovog problema, ali to je poručuje njegova lična stvar i ne bi sa time da licitira.

Izvinio se svim onim osobama koje žele ili su željele da imaju djecu ako ih je kako navodi izjavom, koja je bila direktno usmjerena na nezrelo i neodgovorno ponašanje poslaničkog kluba Demokrata, povrijedio njihova osjećanja, a svakako ni najmanju namjeru nijesam imao.

"Neka se srame oni koji su izjavu zloupotrijebili da u svoje profiterske svrhe, ne birajući sredstva, povrijede osjećanja onih koje su stavili u ovaj kontekst", zaključio je Joković.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.