Severina ne razgovara ni sa drugom sestrom: Nije joj oprostila udaju za Srbina

Severina ne razgovara ni sa drugom sestrom: Nije joj oprostila udaju za Srbina

Severina Vučković i njena sestra Marijana posvađale su se u stanu njihove majke Ane u Splitu, a nakon čega se ispostavilo da je pjevačica ta koja ima fizičke povrede, prenosi Nova S.

U jeku skandala i prepucavanja dvije sestre, njihova majka Ana je stala na stranu Severine. Ona i Marijana imaju i stariju sestru Zdenku koja živi u blizini Zadra, a sa kojom Severina takođe nije u dobrim odnosima.

Naime, još prije sedam godina uoči vjenčanja sa Igorom Kojićem do medija je dospjela informacija da Zdenka nije prisustvovala svadbi.

-Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima, i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Prekjuče smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio povrijeđen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD sa ćiriličnim natpisom Severinog venčanja- rekla je tada Zdenka, prenose hrvastki mediji.

Njoj se nije dopala odluka mlađe sestre da stupi u brak sa Srbinom.

-Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću-rekla je Severinina sestra.

Dodatni jaz se dogodio 2015. godine oko imovinskih odnosa. Naime, zemljište koje je bilo u vlasništvu porodice Vučković iskorišćeno je za izgradnju šoping centra, a Marijana i Zdenka su očekivale da će se Severina uključiti u ovaj sudski proces, ali ona to nije.

Izvor: nova s

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.