Đukanović:  Kolašin je odrednica postojanosti i trajanja naše državne tradicije, sinonim slobodarstva i jezgro crnogorskog antifašizma
Milo Đukanović

Predsjednik CG čestitao Dan opštine

Đukanović: Kolašin je odrednica postojanosti i trajanja naše državne tradicije, sinonim slobodarstva i jezgro crnogorskog antifašizma

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 28. avgusta – Dana opštine Kolašin, predsjednici Opštine Marti Šćepanović, predsjedniku Skupštine opštine Milanu Đukiću, odbornicima i svim građanima Kolašina uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"U svim političkim ekonomskim i istorijskim procesima u Crnoj Gori vaša Opština imala je dostojno mjesto. Praznik koji slavite je prilika da se posjetimo da je Kolašin odrednica postojanosti i trajanja naše državne tradicije, sinonim slobodarstva i jezgro crnogorskog antifašizma. Grad u kojem je u periodu II Svjetskog rata donešena odluka o obnovi državnosti i nacionalnog imena Crne Gore", kazao je Đukanović, dodaju da razvoj koji je Kolašin doživio nakon obnove nezavisnosti, pokazatelj ukupnog napretka savremene Crne Gore.

Zahvaljujući kako poručuje strateški usmjerenim infrastrukturnim i razvojnim projektima na principima dugoročne održivosti, Kolašin danas ima posebno mjesto na turističkoj mapi Crne Gore i jugoistočne Evrope, pozicionirajući našu zemlju na sve prestižnije mjesto globalne liste kontinentalnih i zimskih turističkih destinacija, posebne prirodne ljepote.

Kolašin je ističe zahvaljujući mudrosti svojih pregalaca i lokalne uprave uz pravovremenu podršku Vlade Crne Gore u prethodnom periodu, dobro iskoristio raspoložive prilike.

"Siguran da su započeti, realizovani i planirani projekti prije svega u turizmu, poljoprivredi i saobraćajnoj infrastrukturi, garant daljeg proširenja i kompletiranja ponude Kolašina, dogledno bolje budućnosti njegovih građana i daljeg stabilnog i dinamičnog razvoja Crne Gore, još jednom vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave", zaključio je Đukanović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.