Ubistvo u Hrvatskoj nastavak rata dva klana; Ubistvo Vlaovića naručio Zvicer?
Foto: Screenshot

Ubistvo u Hrvatskoj nastavak rata dva klana; Ubistvo Vlaovića naručio Zvicer?

Dok policije Hrvatske, ali i Srbije i Crne Gore još vode istragu oko ubistva "škaljarca" Gorana Vlaovića na Pagu, mediji iz Crne Gore navode kako je prema prvim informacijama iza ubistva vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer. On je za ubistvo platio navodno 50.000 eura, prenosi Kurir.

U organizaciji zločina bilo je nekoliko ljudi, a Duško Tanasković bio je zadužen za samo ubistvo. Njega su pak snimile nadzorne kamere kad je u Vlaovića ispalio smrtonosni hitac te su ga ubrzo i priveli.

Jutarnji list u nedjelju pak piše i da je Tanasković prije hapšenja mobilnim udarao po kamenu.

U petak mu je u Zadru određen istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, a sudac istrage, pred kojim se branio ćutanjem, nije htio prihvatiti 100.000 eura kao jamstvo za slobodu.

“Izgleda da je Vlaović samo jedan u nizu neprijatelja iz suparničkog, ‘škaljarskog’, klana, koji je morao platiti glavom zbog konkurencije u švercu narkotika. Zvicer je za ovu likvidaciju formirao grupu od troje ili četvoro članova, među kojima je bio i Tanasković, koji je bio zadužen za pucanje, a ostali za logistiku”, ispričao je za Kurir izvor blizak istrazi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.