Jednogodišnjoj Zoji hitno potrebna pomoć za liječenje

Jednogodišnjoj Zoji hitno potrebna pomoć za liječenje

Jednogodišnjoj djevojčici Zoji Golubović iz Berana hitno je potreban novac za liječenje.

Njoj su ljekari, samo nekoliko dana nakon njenog prvog rođendana, uspostavili dijagnozu, neuroblastom, maligni tumor abdomena i male karlice.

Zoja se trenutno, sa svojim roditeljima, nalazi u Beogradu gdje se intenzivno liječi. Nažalost, prvi ciklus liječenja nije dao željene rezultate, stoga će Zoja morati da nastavi sa kontinuiranim i agresivnim liječenjem.

Apeluje se na sve ljude dobre volje da pomognu kako bi što hitnije sakupio neophodni novac za liječenje male Zoje.

Fondacija budihuman.me je za Zoju, odmah po prijemu dokumentacije, opredijelila 5.000 eura kako bi, po preporuci ljekara, nastavila svoje liječenje i borbu za život i zdravlje.

Svi ostali koji žele da pomognu maloj Zoji da što prije ozdravi, mogu to da učine uplatom na ime majke Aleksandre Šarić na broj žiro računa: 520032000001543297; ili na ime oca Dejana Golubovića na broj računa: 520032000002770347.

Uplate možete vršiti na Dejanovo ime Western Union-om ili RIA MONEY transferom, kao i uputničkim slanjem novca Poštom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.