Joković: Partijski organi odlučiće o ponudi DF-a
Joković

Joković: Partijski organi odlučiće o ponudi DF-a

O ponudi Demokratskog fronta (DF) odlučivaće partijski organi Socijalističke narodne partije (SNP), kazao je lider te stranke Vladimir Joković, navodeći da su oni načelno otvoreni za saradnju sa svima koji će raditi na ispunjenju njihovih prioriteta.

DF je pozvao premijera Dritana Abazovića i Jokovića da se jasno odrede o njihovoj ponudio o resetovanju odnosa prošle parlamentarne većine, koja bi, kroz model tehničke vlade, bila zadužena da organizuje parlamentarne, predsjedničke i lokalne izbore u jednom danu.

Joković je Televiziji Vijesti kazao da je SNP pokazao širinu i mogućnost razgovora sa svim političkim subjektima.

"I ja sam to pokazao i spreman sam da razgovaram, ali svi moraju znati da je jedan od ključnih prioriteta, osim potpisivanja Temeljnog ugovora, popisa, Otvorenog Balkana, borbe protiv kriminala i korupcije, zakona o porijeklu imovine, izbora Sudskog savjeta, Ustavnog suda, put prema Evropskoj uniji",  naveo je Joković.

On je poručio da je SNP spreman da sa svima razgovara, “ako svi ti koji pozivaju hoće nedvosmisleno da budu posvećeni tome, prenosi portal Vijesti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.