Fatić: Rekonstrukcija puta Lubnice - Jezerine, projekat je od izuzetnog značaja za sjeverni region Crne Gore
Bogdan Fatić, Foto: DPS

Fatić: Rekonstrukcija puta Lubnice - Jezerine, projekat je od izuzetnog značaja za sjeverni region Crne Gore

Tokom današnje sjednice Skupštine Crne Gore, Bogdan Fatić, poslanik DPS-a, govorio je o važnosti rekonstrukcije puta Lubnice - Jezerine, koji je dio putnog pravca Berane - Kolašin.

On je kazao da će se izgradnjom ovog dijela puta udaljenost od centra Berana do centra Kolašina skratiti za oko 40 km.

“Realizacijom navedenog projekta uspostaviće se kvalitetna saobraćajna signalizacija između gradova sjevero-istočnog regiona i gradova centralnog i južnog regiona,” istakao je on.

Naglasio je da je ovo izuzetno značajan infrastrukturni projekat, te da će se ova dionica nasloniti na prvu dionicu autoputa čije nas otvaranje, prema najavama, očekuje 13. jula.

Na kraju Fatić je ukazao da će realizacija ovog projekta pozitivno uticati na razvoj turizma, poljoprivrede, stočarstva, ali i na proizvodnju zdrave hrane, te na razvoj ostalih privrednih aktivnosti, što će sigurno imati efekat u smislu otvaranja novih radnih mjesta što je posebna potreba sjevernog regiona Crne Gore.   

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.