Abazović Plenkoviću: Vjerujem da ćemo kao i do sada, u Hrvatskoj imati pravog saveznika
Dritan Abazović

Abazović Plenkoviću: Vjerujem da ćemo kao i do sada, u Hrvatskoj imati pravog saveznika

Premijer Dritan Abazović uputio je danas čestitku hrvatskom kolegi Andreju Plenkoviću povodom Dana državnosti te zemlje.

"Vjerujem da će se sadržajna i intenzivna saradnja na svim nivoima nadograđivati na temeljima prijateljstva, uzajamnog poštovanja i želje za napredovanjem", navodi Abazović.

On je poručio da vjeruje u nastavak partnerstva sa susjednom državom.

"Cijenim da će Crna Gora, kao i do sada, u Republici Hrvatskoj imati pravog saveznika u težnji da ispuni svoju evropsku agendu i zacrtani cilj ulaska u Evropsku uniju", zaključio je Abazović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.