Na Cetinju bogat program proslave Dana nezavisnosti
Prijestonica Cetinje

Na Cetinju bogat program proslave Dana nezavisnosti

Cetinjski hor „Luča“ održaće večeras, povodom Dana nezavisnosti, koncert na Dvorskom trgu na Cetinju sa početkom u 20 časova.

Prijestonica Cetinje je pripremila program proslave Dana nezavisnosti koji je započeo u srijedu 18. maja promocijom kapitalnog djela akademika Zorana Rašovića "Knjaz Nikola i Valtazar Bogišić“.

Sjutra će na Dvorskom trgu biti održane dvije manifestacije. Prva je "Cetinjska đeca, svojoj Crnoj Gori“ sa početkom u 11 sati, a  od 20h je zakazana centralna proslava sa grupom Perper kao glavnim izvođačem i mladim cetinjskim sastavom "Prizmom“ kao predgrupom.

Pozivamo sve građane da nam se pridruže da zajedno proslavimo 21. maj, Dan nezavisnosti Crne Gore.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.