Strani državljanin povrijeđen na planini Maglić, spasioci ga pronašli
Foto: Gss

Strani državljanin povrijeđen na planini Maglić, spasioci ga pronašli

Pripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore nakon gotovo četiri sata hoda po nepristupačnom terenu pronašli su državljanina Škotske (Roby Vite, 1988) koji je juče tokom planinarenja na planini Maglić zadobio povredu skočnog zgloba.

Ukazana mu je prva pomoć i u toku je njegov transport. S obzirom na noć, težak teren, dionice pokrivene snijegom očekujemo da će akcija biti okončana u naredna 3-4 sata - objavio je GSS.
U akciji je učestvovalo sedam pripadnika Gorske službe spašavanja Crne Gore.

28056282222450510223029162141603707971280263n

Foto: Gss

Podsjetimo poziv za pomoć državljanin Škotske uputio je putem OKC 112 Direktorata za zaštitu i spašavanje MUP-a oko 14h.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.