Roditelji blokirali bulevar, gradnja nove škole
Foto:TVCG

Protesti će se nastaviti

Roditelji blokirali bulevar, gradnja nove škole "Vladimir Nadzor" još nije ni počela

Roditelji, čija su djeca pohađala Osnovnu školu "Vladimir Nazor", blokirali su saobraćaj na Bulevaru Šarla de Gola na pola sata u znak protesta jer gradnja zgrade nove škole još nije ni počela.

Stara zgrada škole zbog nebezbjednosti porušena je krajem februara, a rok za početak gradnje nove bio je april, prenosi RTCG.

"Za ovo vrijeme je srušena škola, ali ništa drugo nije urađeno. Obećano je da će početi u arpilu. Termin koji je dat za izradnju nove škole bio je od 12 do 14 mjeseci", rekla je predstavnica Savjeta roditelja OŠ "Vladimir Nazor" Jelena Milošević.

Ona je kazala da će se protesti nastaviti.

"Da li ćemo nastaviti sa bojkotom nastave, to još uvijek ne znamo", zaključila je Milošević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.