Podgoričanin optužen za silovanje supruge; Dijete vikalo: Pusti mi majku
Ilustracija

Podgoričanin optužen za silovanje supruge; Dijete vikalo: Pusti mi majku

Više državno tužilaštvo u Podgorici podiglo je optužnicu protiv G.P. zbog silovanja supruge B.M. i nasilja nad njom.

Prema navodima optužnice, Podgoričanin je 9. januara ove godine suprugu, dok su se nalazili u porodičnom stanu, dva puta pitao da imaju seksualne odnose, što je ona odbila. Nakon što je drugi put pozvao da izvrši “bračne obaveze”, a ona odbila, suprug je, ističe se u optužnici, primorao na polni odnos. Žena je za to vrijeme plakala, a kako se ističe u optužnici, njihovo dijete je vikalo “Pusti mi majku”.

Narednog dana G.P je, oko jedan čas poslije ponoći, nakon kraće verbalne rasprave, suprugu B.M.više puta udario pesnicama i nogama u glavu i tijelo. B.M. je, kako se dodaje, od udaraca pala na tlo.

“On je izvršio krivično djelo silovanje iz člana 204 stav 1 Krivičnog zakonika Crne Gore i krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici iz člana 220 stav 1 Krivičnog zakonika Crne Gore”, navela je državna tužiteljka Danka Ivanović Đerić.

Podgoričanin se nalazi u pritvoru od 10. januara godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.