Formiran opštinski odbor SPP-a u Tuzima
Foto: SPP

Formiran opštinski odbor SPP-a u Tuzima

Veliki rast podrške Stranki pravde i povjerenja nastavljen je u najmlađoj opštini u Crnoj Gori gdje je sinoć po prvi put formiran opštinski odbor stranke.

"Odbor u Tuzima je osnovan zbog brojnosti simpatizera SPP-a i povjerenja koje u našu stranku konstantno raste. U prisustvu novog rukovodstva opštinskog odbora SPP-a Tuzi i članova novoformiranog odbora, kao i predsjednika SPP-a Hazbije Kalača, potpredsjednika stranke mr Seida Hadžića, predsjednika Izvršnog odbora Arbena Jakupija, kao i brojnih članova
stranke, odlučeno je da predsjednik SPP-a Tuzi bude specijalista ekologije Ilhan Škrijelj, aktuelni predsjednik Mjesne zajednice Karabuško polje", saopšteno je iz SPP-a.

Na mjesto potpredsjednika stranke je odabran Nedžad Šahman, preduzetnik koji živi i radi u Tuzima.

Prisutni su izrazili zadovoljstvo zbog formiranja odbora te je najavljeno da će SPP već na narednim izborima postati parlamentarna stranka u opštini Tuzi.

"Svim članovima novog odbora SPP-a kao želimo uspješan rad a građanima Tuzi poziv da zajedno mijenjamo stanje na bolje", zaključili su iz SPP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.