Foto: Prava Crna Gora

Prava Crna Gora

"SDP i SNP zbog ministarskih fotelja ušli u brak iz koristi, građani će vas uskoro rasteretiti bračnih muka"

“Što bi tvitnula poslanica Draginja Vuksanović-Stanković, ajde Jokoviću stisni protiv SDP-a ako smiješ! SDP i SNP ušli su u brak iz koristi zbog ministarskih fotelja, a obećavaju građanima idilu i puno zajedničke djece u vidu odblokiranja pravosuđa, evropskih projekata i pomirenja, ali nije jasno kako će tu djecu politički začeti ako se već sada politički supružnici ne mogu gledati očima”, poručili su iz Prave Crne Gore.

Iz te partije navode da je manje SDP rušio vladu 30. avgusta od SNP-a, pa je manja i njegova uloga i zasluga u manjinskoj vladi. 

"Osim toga, u ladovini šestoministarske grane manjinske vlade koju je zakučio SNP, treba da se zaklone mnogi koji su im dali vjetar u leđa da ta grana iznikne na mjesto pobjede 30. avgusta. Tako da se oko manjinske vlade ukoliko se i desi neće pitati ni Draginja Vuksanović-Stanković, ni Vladimir Joković, nego oni u ladovini", poručuju iz Prave Crne Gore. 

Dodaju da će ipak Vuksanović-Stanković i Joković, odnosno SDP i SNP odgovarati za političku djecu te manjinske vlade, od koje ugovarači ovog ugovorenog braka očekuju mnogo.

"Kako će taj politički ljubavni čin SNP i SDP praktično izvesti ostaje pitanje, ali ugovarači već čekaju ispod prozora njihove političke sobe i iščekuju rezultate prve političke bračne noći", stoji u saopštenju. 

Ipak, kako kažu, ne treba zbog toga da se nervira ni SDP ni SNP.

"Ovaj brak, tačnije vjeridba, u koju su ušli SDP i SNP, neće se završiti u tajnama četiri zida hotela Hilton, nego transparentno i neprijatno pred čitavom crnogorskom javnošću, jer od prljavog veša tog braka građani već sada okreću glavu i traže odgovornost za to zagađenje društveno-političkog prostora i politički ekocid kakav nije priredila čak ni Pozitivna Crna Gora i svi njeni naknadni izdanci.  Dok je za račun posla koji su obavili SDP i SNP neko zamrzao očigledne optužnice i sačuvao prljavi novac, neko zaštitio kanale šverca, a neko zadržao direktorska i upravljačka mjesta, oni su pokupili mrvice da bi sjeli u ministarske fotelje i prihvatili da ih svako malo ugovarači ovog nepristojnog braka zapitkuju "Kada ćete?", "Ima li što novo?" i ono glavno kada ne ide u braku: "Do koga je?"", navodi Prava Crna Gora. 

U Crnoj Gori sklapanje ovakvih brakova je, dodaju, krivično djelo, kao što dobro zna profesorka Vuksanović-Stanković, ali očigledno nije krivično djelo u politici i crnogorskoj Skupštini.

"Ipak, ono što može potpuno da rastereti čak i profesorku Vuksanović-Stanković, to je da će građani oboriti manjinsku vladu ako do nje uopšte dođe, mnogo prije nego što bilo ko u ovom trenutku može pretpostaviti. Na taj način, ovaj dobar narod će vas rasteretiti i osloboditi svih muka prije nego nastupi neka bračna tragedija, ljubomorna scena, parnica, političko ubistvo ili samoubistvo. 

To vam dajemo riječ kao Prava Crna Gora, zajedno sa svim građanima koji ogorčeno i zaprepašćeno gledaju šta vi svi politički bestidno radite i nije vas sramota da zbog ministarskih fotelja zaboravite na javnost, i na svoje pristalice, i na međunarodnu zajednicu i na programske principe, i na sve ono u šta ste se zaklinjali od Belvedera do Kongresa SNP-a, sve žešće od žešćeg, sa velikim obećanjima i junačkim suzama, sa dobrim besjedničkim nadahnućem i moćnim krilatim trkom", zaključuju iz Prave Crne Gore. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.