Čestitke

"Crna Gora je ponosna na svoje sinove"

Crnogorski predsjednik Milo Đukanović čestitao je rukometašima plasman na Svjestko prvenstvo navodeći da je riječ o još jednoj velikoj pobjedi u veličanstvenoj atmosferi.

"Naši lavovi, kao i uvijek, hrabro i bespoštedno s državnim grbom na grudima. Radost nacije kad igraju rukometaši posebna je vrijednost i ove pobjede, ovog velikog uspjeha. Crna Gora je uvijek uz vas", poručio je Đukanović.

Čestitao je pobjedu i premijer Zdravko Krivokapić.

" Vaši uspjesi vraćaju nam vjeru u požrtvovanost, trud i želju! Vaši trijumfi nadahnjuju! Želim vam puno uspjeha na velikom takmičenju", napisao je Krivokapić.

"Čestitke našim rukometašima na zasluženom i lavovski izborenom plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Idemo dalje, još jače!!! ", poručio  je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

Čestitam našim lavovima na pobjedi i plasmanu na svjetsko prvenstvo! Crna Gora je ponosna na svoje najbolje sinove - napisao je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

"Zadivljeni vašom igrom i borbenošću, sa ponosom vas pratimo na Svjetsko prvenstvo đe ćete u društvu najboljih braniti, onako kako vi znate najbolje, naše boje Crne Gore.Bravo, idemo daljeee", poručila je Tamara Srzentić ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija.

"Naši sjajni Lavovi pokazali su, kao i uvijek, sjajnu igru, veliku posvećenost i ogromnu ljubav prema dresu, grnu i svojoj domovini Crnoj Gori.Želimo im puno uspjeha u daljem takmičenju, ubijeđeni da će proslaviti svoje i ime reprezentacije i okititi se medaljama i na Svjetskom prvenstvu", poručio je Andrija Popović, Predsjednik Liberalne partije.

"Čestitke našim sjajnim momcima na herojskoj borbi i sjajnoj igri, u atmosferi za dugo pamćenje! Drugi put u našoj istoriji izboren plasman na svjetsko prvenstvo! E viva!", napisao je lider SDa Damir Šehović na Tviteru.

"BRAVO momci, vi ste ponos Crne Gore! Čestitam na lavovskoj borbi i plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Spektakularnom i požrtvovanom igrom, uz fantastičnu podršku sa tribina, ispisujete najljepše stranice crnogorskog sporta. Sve čestitke selektoru Roganoviću i stručnom štabu", napisao je lider Demokrata Aleksa Bečić.

“Ovaj veliki uspjeh ostvaren je kvalitetnom igrom i srčanom borbom do posljednjeg atoma snage. Čestitam vam i na kolektivnom duhu kojim ste nam pokazali da samo nesebičnim zalaganjem, sabranim u snagu zajedništva, možemo ostvarivati ciljeve.Želim vam da nas i ubuduće učinite ponosnim sa još ovakvih pobjeda i rezultata, koje jačaju naš kolektivni duh”, poručio je lider Bošnjačke partije Ervin Ibrahimović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.