Srđan Pejović imenovan za direktora Uprave za šume
Srđan Pejović

Srđan Pejović imenovan za direktora Uprave za šume

Vlada Crne Gore imenovala je Srđana Pejovića za direktora Uprave za šume.

On je do sada bio vršilac dužnosti direktora Uprave.

Pejović je imenovan na predlog ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Stijovića.

Na konkurs za direktora Uprave za šume prijavili su se i Pavle Međedović i Joveta Terzić.

U saopštenju se navodi da je Pejović  od 30. septembra prošle godine bio vršilac dužnosti direktora Uprave za šume i u dosadašnjem radu je pokazao sposobnosti rukovođenja ovom upravom.

"Protiv ovog rješenja žalba nije dopuštena, već se može tužbom pokrenuti upravni spor pred Upravnim sudom Crne Gore u roku od 20 dana od dana prijema rješenja", stoji u Vladinom dokumentu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.