Šešelj najavio povlačenje sa čela predsjednika stranke: Srpski narod me dva puta odbacio
Vojislav Šešelj

Šešelj najavio povlačenje sa čela predsjednika stranke: Srpski narod me dva puta odbacio

Vojislav Šešelj se povlači se iz politike.On je izjavio je za Alo da će stranku na idućim izborima voditi drugi predsjednik, prenosi B92.

“Ja sam sad u prilično lošem stanju. Na novim izborima vjerovatno će stranku voditi novi predsjednik. Ne osjećam se dobro, a već me dva puta srpski narod odbacio na izborima i ja sam to shvatio kao krajnje vrijeme da se povučem”, rekao je Šešelj portalu Alo.

Odgovarajući na pitanje misli li da postoji pritisak stranih ambasada na poslije haške presude ne bude više u Skupštini, Šešelj kaže kako je “razmišljao o tome, ali da nema dokaza za takvu tezu”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.