CEDIS: Konjević se manipulatorski bavi našom firmom i EPCG-om
CEDIS

CEDIS: Konjević se manipulatorski bavi našom firmom i EPCG-om

Poslanik Socijaldemokratske partije Raško Konjević već dva dana se manipulatorski bavi pitanjima odnosa Elektroprivrede (EPCG) i Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), saopštili su iz CEDIS-a i dodali da je postupanje Vlade i EPCG u potpunosti u skladu sa Zakonom o energetici.

"Poslaniku Konjeviću, nedležnim institucijama, zainteresovanoj javnosti, a naročito Specijalnom državnom tužiocu stavljamo na raspolaganje dokumentaciju o poslovanju CEDIS-a. Polsaniče Konjeviću, za razliku od Vas kojem nije nepoznato manipulisanje podacima i činjenicama, mi stavljamo na raspolaganje podatke o poslavanju Kompanije bez namjere, želje ili težnje da nešto prikrijemo", poručili su iz CEDIS-a.

Intenzivirao je dodaju svoje izjave Konjević vidjevši da njegovim kolegama u jučerašnjem obraćanju javnosti na ovu temu ponestaje preciznosti i tačnosti u iznošenju činjenica na račun CEDIS-a.

Ističu da su svjedočili i izrečenim glupostima o Kompaniji od strane SDP-a koje su kako ističu posledica neznanja, što su pokazali u jučerašnjim izjavama kada su u vezu doveli CEDIS i podmorski kabl, sa kojim ova kompanija nema nikakve veze.   

"Latio se poslanik Konjević pisanja dopisa onome koji bi se trebao pozabaviti njime jednim vječitim dobitnikom "igara na sreću“ koje su njegov nepresušni izvor i nadahnuće za smišljanje podvala, manipulacija i politički mulitprakitk proizvoda koje plasira crnogorskoj javnosti. Još jednom ponavljamo, ne zbog poslanika Konjevića, već zbog crngorske javnosti da je poremećaj na tržištu električne energije jedini razlog koji je mogao dosvesti do gubitka u poslovanju CEDIS u 2021. godini. O ovome smo u više navrata informisali javnost koja se pokušava poslednjim dešavanjima oko ove kompanije zbuniti, a CEDIS-u nanijeti šteta i to sve zbog prikupljanja jeftinih političkih poena", zaključuje se u saopštenju CEDIS-a.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.