Mariju dočekali sa ponosom u Podgorici:  Sigurni smo da će se baš sa naše piste vinuti još više

Mariju dočekali sa ponosom u Podgorici: Sigurni smo da će se baš sa naše piste vinuti još više

Zaposleni Aerodroma Crne Gore jutros su imali čast da u Podgorici dočekaju najbolju crnogorsku atletičarku Mariju Vuković, saopšteno je iz te kompanije.

Kako su naveli, svi putnici imaju dužnu pažnju i poštovanje, ali su zaposleni Aerodroma Crne Gore jutros imali čast da u Podgorici dočekaju najbolju crnogorsku atletičarku Mariju Vuković.

Nakon što je osvojila četvrto mjesto na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u atletici, sletjela je na Aerodrom Podgorica gdje je odmah po izlasku iz aviona, osjetila prvi puls fantastičnog dočeka koji joj slijedi u Crnoj Gori.

"Sigurni smo da će Mariji naša pista biti nafačna i ubuduće i da će se baš naše piste vinuti još više, a sa sobom nastaviti da pronosi glas o geografski maloj, ali sve poznatijoj Crnoj Gori", saopšteno je iz kompanije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.