Dala mu je svoju ruku: Tražio brak, dobio ukuleleom u glavu

Oboren s nogu

Dala mu je svoju ruku: Tražio brak, dobio ukuleleom u glavu

Čak i ako je video insceniran, odnosno inspisan stvarnim sličnim slučajevima, još jedanput ponovimo lekciju - prosidbe u javnosti su loša ideja ako niste 100% sigurni

Je li ovaj momak ostao slomljenog srca ili džepa punog honorara? U ovome trenutku samo slutimo šta je tačan odgovor, međutim video koji se prije nekoliko sati pojavio na društvenim mrežama je zbog sadržaja odmah postao viralan.

Na snimku vidimo zaljubljenog mladića kako usred nekog tržnog centra prosi mladu damu nakon tri mjeseca veze, pa na kraju dobija 'poljubac' ukuleleom u glavu.

Zbog načina snimanja na prvu se čini da je riječ o autentičnom događaju, ali uvijek pažljivom oku internetske publike nije promaklo što piše na voziću koji se pojavljuje sredinom videa.

Prvo vidimo logo firme Cadbury Bournville, a potom i natpis 'ne tako slatko', što budi sumnju da je riječ o viralnom marketingu, u ovom slučaju u službi promocije čokolade.

Bez obzira šta bila istina, jedno je činjenica, nije pametno izlagati partnera ovakvoj vrsti pritiska. Mnogi su stvarno zažalili.

(24sata)