COK predstavio projekat

COK predstavio projekat "Treniraj sa olipmijcima"

Crnogorski olimpijski komitet danas je predstavio projekat “Treniraj sa olimpijcima” i najavio imenovanje crnogorske rukometašice Katarine Bulatović za sportsku direktoricu COK-a.

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović na današnjoj konferenciji kazao je da nastavljaju sa projektom u okviru kojeg su prošle godine obišli 12 škola i podijelili oko 5.000 eura opreme, kao vid donacije.

“Taj projekat je prihvaćen na dobar način, stoga ove godine idemo u novu akciju. Obići ćemo sve opštine u zemlji, naročito ruralna područja u kojima djeca imaju manje mogućnosti da se druže sa olimpijcima. U našim ekipama biće iskusni treneri i predavači, kao i olimpijci”, najavio je Simonović. 

Generalni sekretar Crnogorskog olimpijskog komiteta Igor Vušurović čestitao je Bulatović na novom angažmanu i kazao nešto više o projektu “Treniraj sa olimpijcima”

“Projekat “Treniraj sa olimpijcima” je nastavak onoga što smo radili prošle godine sa našim saradnicima Ekopetrol i Tojota. U periodu koji je pred nama posjetićemo osnovne škole i raditi sa djecom od 6. do 9. razreda. Siguran sam da će svi oni imati lijepo i bogato iskustvo koje će ih motivisati da se bave sportom”, kazao je Vušurović.

IgorVuurovi

Crnogorska “lavica” će na funkciju sportske direktorice COK-a stupiti od 1. oktobra. Ona je iskazala veliko zadovoljstvo i zahvalnost povodom imenovanja.

“Srećna sam što sam i dalje dio olimpijske priče. Ovo je posao koji sam uvijek željela da radim. Zahvalila bih se predsjedniku Simonoviću na ukazanoj šansi za koju sam sto posto spremna”, poručila je Bulatović.

KatarinaBulatovi

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.