Krsto Radović sjutra podnosi ostavku
Krsto Radović

Krsto Radović sjutra podnosi ostavku

Nakon višemjesečne krize vlasti u Budvi, predsjednik Skupštine Krsto Radović sjutra će podnijeti ostavku. Isto se očekivalo i od predsjednika Opštine Marka Carevića, ali neuspjeli pokušaji rješavanja nesuglasica Demokrata i Demokratskog fronta (DF), doveli su i Budvu do praga uvođenja prinudne uprave i izbora.

Budvani imaju šansu da izbjegnu izbore i prinudnu upravu ukoliko odbornici uspiju da održe sjednicu do 21.marta.

Blokada lokalnog parlamenta mogla je biti izbjegnuta, i to, jedni smatraju, ostavkom predsjednika opštine dok drugi tvrde, predsjednika skupštine.

Prinudna uprava ili dogovor u Budvi, pokazaće naredni dani. Ali, situacija je slična i u Kotoru gdje je krajnji rok za održavanje sjednice 18. mart.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.