Mitrović: Potvrđeno da je Dječji dom bez licence
Ivan Mitrović, Foto: Demokratska partija socijalista

Mitrović: Potvrđeno da je Dječji dom bez licence

Koleginice Savić, istina je da je najvažnije da JU Dječji dom „Mladost“ Bijela nesmetano funkcioniše, posvećeno i profesionalno brine o djeci, zahvaljujući posvećenom i odgovornom radu zaposlenih u domu, kazao je u reagovanju poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore, Ivan Mitrović.

Podsjetimo, Savić je juče saopštila da je Dječiji dom Mladost ostao bez licence za rad u decembru 2021. godine.

Takođe je istina kako navodi Mitrović da krivicom Savić, ali i krivicom nadležnog ministarstva, dom trenutno pruža uslugu smještaja u suprotnosti sa zakonom, bez licence za rad.

"Važno je, a radi crnogorske javnosti da konstatujemo i sljedeće: jedini ko je u ustanovi, kako do aprila 2020. godine a tako i nakon aprila, bio odgovoran za podnošenje zahtjeva za produženje licence ste upravo Vi (kadar Prave Crne Gore i aktuelna direktorica doma), kao dugogodišnji rukovodilac Službe za opšte i pravne poslove Dječjeg doma, kome je to bilo u opisu radnog mjesta propisanog Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta", naglasio je Mitrović.

Nakon jučerašnjeg saopštenja stiče kako poručuje Mitrović stiče se utisak da Zahtjev za produženje licence nije podnijet zbog lične ambicije, a sve u cilju smjene dojučerašnje koleginice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.