Avganistan: Dječak već dva dana zarobljen u bunaru(VIDEO)

Spasioci se dva dana bore da dođu do dječaka koje je upao u bunar u udaljenom selu na jugu Avganistana.

Prema riječima članova njegove porodice, dječak je upao u bunar dok je pomagao odraslima da iskopaju novu bušotinu u selu koje je pogodila suša, piše Gardijan.

Zvaničnici su saopštili da je dječak zaglavljen na 10. metru bunara koji je dubok 25 metara.

Na video snimku koji je ranije objavljen na društvenim mrežama vidi se dječak po imenu Haidar kako se zaglavio u bunaru, ali može da pomjera ruke i gornji dio tijela.

Snimak je napravljen tako što su spasioci spustili svjetlo i kameru pomoću užeta.

Akcija spasavanja dječaka u Avganistanu uslijedila je manje od dvije nedjelje nakon što su spasioci pokušali da spasu dječaka koji je upao u bunar u Maroku, ali je on preminuo ubrzo nakon što je izvučen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.