Mladić u kafiću sve rušio pred sobom, posle lomljave mirno napustio lokal
Foto: Screenshot

Mladić u kafiću sve rušio pred sobom, posle lomljave mirno napustio lokal

Snimak na kome se vidi incident u jednom kafiću u Beogradu objavljen je danas na društvenim mrežama.

Na snimku se može primijetiti da je u kafiću nastao opšti haos, na podu su se našle čaše i kafe, a bilo je i polomljenog stakla. Naime, na videu načinjenom u Beo šoping centru u Vojislava Ilića u Šumicama, jedan mladić je iz čista mira počeo da baca inventar.

"Sjedio je i pio kafu, ustao u jednom trenutku i samo počeo da baca sve", navodi se u opisu snimka na Instagram profilu "Moj Beograd"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

.

Jedna od radnica je uspjela da izgura iz kafića muškarca koji je napravio incident, a ostali posjetioci, vidno uznemireni, sklanjali su mu se s puta.

Nakon što je srušio još inventara kod ulaza kafića, nepoznati nasilnik koji je na licu nosio crnu masku je napustio objekat i odšetao. Nije poznato šta je prethodilo incidentu.

U komentarima na snimak korisnici društvenih mreža nisu štedjeli ni obezbjeđenje postavljajući pitanje o izostanku reakcije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.