Popović: Nisam se 30 godina borila za promjene da bih bila u izdajničkoj vlasti DPS-a
Zdenka Popović, Foto: Demokratska Crna Gora

Popović: Nisam se 30 godina borila za promjene da bih bila u izdajničkoj vlasti DPS-a

Uvaženi građani Crne Gore, nisam se 30 godina borila za promjene da bih bila u izdajničkoj Vladi DPS-a, kazala je Zdenka Popović, poslanica i potpredsjednica Demokratske Crne Gore.

"Kao dugogodišnja protivnica bivšeg režima, kao neko ko se izgradio i ostvario u borbi za zdrav sistem vrijednosti, kao majka, kao osoba od punog profesionalnog i ličnog integriteta slobodno mogu reći da neću nikad sa onima koji su potvrdili da će sa DPS-om. Sa onima koji su potvrdili autentičnost prepiske u partijskim vajber grupama u kojima navode da vode lažne pregovore sa dijelom parlamentarne većine, sa onima koji su smijenili Bečića jer im je bio smetnja za koaliciju sa DPS-om. Nikada sa onima koji su lagali narod da bi dobili glasove, sa onima koji su srušili parlamentarnu većinu za sitan politički ćar, za nezdrave ambicije i fotelje", kazala je Popović.

Poručila je da je ovo dokaz koliko fotelje nekom ništa ne znače, a koga fotelje čine čovjekom. Ovo dodaju je tačka na podmuklu, lažnu priču o tome da se Demokrate bore za fotelje.

"Meni je najvažnije da sam slobodna građanka Crne Gore, da svakog mogu pogledati u oči, da me niko nije ni pokušao kupiti. Nema te funkcije, premijerske ili ministarske pozicije za koju bih izdala volju 208.000 građana koji su glasali za promjene. Nema te vlasti zbog koje bih izdala sebe i svoje principe. Nema tih para zbog kojih bi pogazila datu riječ i dato obećanje. Djela govore sve o čovjeku, i zbog toga sam ponosna sam što sam dio Demokratske Crne Gore koja svojim postupcima zbog privilegija i funkcija nikada nije iznevjerila glasače, nikada nije obmanula i nikada nije odustala od etičkih principa koji su temelj njene politike", poručila je Popović i zaključila citatom "pokoljenja djela sude”, a sud naroda je poslednji i najmjerodavniji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.