Radulović: Ne znam da li će Krivokapić podnijeti ostavku
Đorđe Radulović, Foto: MVP

"Istina je da je sjednica Vlade sjutra"

Radulović: Ne znam da li će Krivokapić podnijeti ostavku

Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović kazao je da je istina da je premijer Zdravko Krivokapić za sjutra zakazao hitnu sjednicu Vlade, ali ne zna hoće li prvi čovjek Vlade podnijeti ostavku, kako se spekuliše ovih dana.

“Poslije 14 mjeseci u Vladi slažem se sa riječima francuskog filozofa koji je rekao da je politika kao sfinga iz basne, ona proždire sve koje nemaju rješenje za njene zagonetke. Mislim da je crnogorska politička scena, pogotovo ovih dana, puna zagonetki. Ja zaista nemam odgovor na vaše pitanje. Istina je da će biti sjednica Vlade, čini mi se u 11 sati. Ajde da vidimo koje je rješenje za ovu zagonetku koje ste vi postavili”, rekao je Radulovi novinarima nakon što se sastao sa ministrom vanjskih poslova Letonije Edgarsom Rinkevičsom.

Na pitanje kada se Vlada sastala u punom sastavu, ne računajući onlajn sjednice, Radulović je odgovorio da je to bilo prošle nedjelje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.