Fejzić: Vjerujem da u Crnoj Gori svih nas neće biti mjesta za ljude kao što je Golubović
Reis Rifat Fejzić

"Ne pada sneg da pokrije brijeg već da svaka zver pokaže svoj trag"

Fejzić: Vjerujem da u Crnoj Gori svih nas neće biti mjesta za ljude kao što je Golubović

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić reagovao je na izjavu gradonačelnika Pljevalja Igora Golubovića koji je saopštio da grafiti u tom gradu neće biti prekrečeni, te da su oni odraz urbanizacije jednog grada.

“Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvijer pokaže svoj trag, kaže narodna mudrost. Vjerujem da u EU i NATO svih nas iz Crne Gore, neće imati mjesta za ljude kakav je Igor Golubović. Jedna od boljih stvari promjene vlasti je da neke skrivene zvijeri pokažu pravo lice”, saopštio je Reis Fejzić 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.