ODT Cetinje sprovodi istragu protiv dva policajca osumnjičena za mučenje
Policija na Cetinju 5. septembra

Prilikom reagovanja 5. septembra

ODT Cetinje sprovodi istragu protiv dva policajca osumnjičena za mučenje

Osnovno državno tužilaštvo na Cetinju donijelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv šefa interventne jedinice Centra bezbjednosti Budva i još jednog policajca zbog krivičnog djela mučenje, nezvanično saznaje Radio Cetinje.

Rukovodilac Interventne jedinice CB Budva R.K. i policijski službenik u toj jedinici M.R. sumnjiče se za krivično djelo mučenje, izvršeno na štetu građana S.V. i D.V. 5.9.2021. godine prilikom protesta građana na Cetinju.

Incident o kome se sprovodi istraga dogodio se na parkingu ispred nekadašnje upravne zgrade “Trgoprometa” kada su građani S.V i D.V. zasuti suzavcem i šok bombama.

Cetinjsko Osnovno državno tužilaštvo formiralo je do sada ukupno trideset predmeta povodom dešavanja na Cetinju petog septembra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.