Rasplakala se zbog čestitke sina: Majka Kristijana Ronalda grcala u suzama (VIDEO)

Dolores Aveiro, majka Kristijana Ronalda, jedva je uspjela da pročita poruku koju joj je uputio sin. Grcala je u suzama zbog rođendanske čestitke.

Ronaldo je tokom karijere često isticao koliku je ulogu u njegovom životu odigrala majka, pogotovo što je još kao tinejdžer ostao bez oca.

Imao je poseban odnos prema vjerovatno najvažnijoj ženi u njegovom životu, a više puta je isticao da bez nje ništa ne bi bilo moguće.

Zato je legendarni fudbaler i as Mančester junajteda odlučio da joj na dirljiv način čestita rođendan. Bio je to njegov način da joj se još malo oduži.

"Srećan rođendan najboljoj mami na svijetu, borcu koji me je naučio da nikad ne odustajem, najboljoj baki koja su moja djeca mogla da imaju... Volim te mnogo mama, poljubac", napisao je Ronaldo u poruci majci.

Dolores je pročitala ovu poruku dok je bila upaljena kamera, a malo je reći da ju je to ganulo. Plakala je kao kiša, a njena reakcija počela je da se dijeli društvenim mrežama.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.