Damjanović: Ne dozvolimo da nam neznanje i loše namjere značajnog dijela sadašnje vlasti ukradu budućnost
Sanja Damjanović, Foto: DPS

Damjanović: Ne dozvolimo da nam neznanje i loše namjere značajnog dijela sadašnje vlasti ukradu budućnost

Zemlje sa malim brojem stanovnika imaju veliku šansu za razvoj i prosperitet ako se društvo ujedini oko pravih vrijednosti. Mi moramo ostvariti sinergiju svih građana u pravcu smanjenja polarizacije i jačanja proevropskih snaga, saopštila je Sanja Damjanović, potpredsjednica DPS Crne Gore.

Navodi da je ova Vlada tu mogućnost urušila okrenuvši Crnu Goru ka još većoj polarizaciji i nazadovanju u svakom smislu.

"Umjesto da se radujemo projektu SEEIIST za liječenje kancera koji je trebao da privuče 250 miliona eura bespovratnih sredstava i zaposli više od 2.000 sjajnih ljudi, mi smo danas u kandžama populizma daleko od razvoja ekonomije i društva", kazala je Damjanović.

Crna Gora poručuje ima veliki potencijal i pored svih razlika. Ističe da ako u CERN-u mogu zajedno da rade 120 nacija, možemo i mi u Crnoj Gori.

"Ne dozvolimo da nam neznanje i loše namjere značajnog dijela sadašnje vlasti ukradu budućnost. Svojom energijom, znanjem i pozitivnim stavom pokažimo jedinstvo i iskoristimo naše izdašne potencijale za bolji život svih građana", zaključila je Damjanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.