Delegacija Glavnog grada položila vijenac na spomenik Partizanu borcu na Gorici
Foto: Mediabiro

Delegacija Glavnog grada položila vijenac na spomenik Partizanu borcu na Gorici

Delegacija Glavnog grada koju su činili gradonačelnik dr Ivan Vuković i predsjednik Skupštine Glavnog grada dr Đorđe Suhih, povodom 19. decembra - Dana oslobođenja Podgorice položila je danas vijenac na Spomenik Partizanu borcu na Gorici.

Vijence su položile i delegacije Grada Rijeke, Moskve i Kijeva.

U slavu ovog važnog datuma i na ostalim spomen obilježjima na teritoriji Glavnog grada i Opštine u okviru Glavnog grada - Golubovci položeni su vijenci.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.