Izmjene i dopune Zakona o visokom obrazovanju velika pobjeda svih
Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta

Ministarstvo prosvjete, kulture, nauke i sporta

Izmjene i dopune Zakona o visokom obrazovanju velika pobjeda svih

Ministarstvo prosvjete nauke kulture i sporta zahvaliko se članovima Radne grupe na učešću i izradi izmjena i dopuna Zakona o visokom obrazovanju.

Iz resora na čijem je čelu Vesna Bratić zahvalili su se na javnoj aktuelizaciji izmjena i dopuna ovog Zakona jer je na ovaj način javnost dodatno upoznata sa tim da može da učestvuje kroz javnu raspravu.

Pridružili su se ovom apelu i pozvali sve građane da daju svoj doprinos kako bi zajednički došli do najboljeg teksta Zakona, na dobrobit svih.

"Ne sumnjamo u dobre namjere učesnika ovih saopštenja, naprotiv, smatramo ih  vrlo korisnim, demokratskim i slobodarskim, jer dok su se zakoni mijenjali u nekim ranijim vremenima, niko od članova Radne grupe koji su učestvovali nije smio da iznese svoj stav. Ovaj postupak je velika pobjeda svih nas, pobjeda Ministarstva i pobjeda naroda, jer smo se oslobodili, jer građani smiju da kažu šta misle, pa čak i ako se na taj način želi uputiti kritika", poručili su iz Ministarstva.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.