Jutjuberka Kristina Kika(21) iz Srbije izvršila samoubistvo: Žrtva nasilja na društvenim mrežama

Popularna jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) oduzela je sebi život u noći između 8. i 9. decembra, nakon mučne borbe sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Naime jutjuberka, koja je posljednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama posustala je i digla je ruku na sebe.

Ovu informaciju za Telegraf Jetset potvrdila je Kristinina bliska saradnica Mira Vladisavljević, direktorka Balkan tube festa, čiji je i Kika bila član.

"Strašno. Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izvještavaju o ovom slučaju i o djevojci koja se pet godina borila sa bulingom. Molim vas imajte razumijevanja" kroz suze je rekla Mira.

Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji „Ju Tjub“ („You Tube“) kanal „K1KA“ u oktobru 2019. godine broji oko 639 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

- Obavještenje: na našu veliku žalost moram da vas obavijestim da Kika više nije sa nama. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voljeli i poznavali... Volim te, Kiko, zauvijek, počivaj u miru - stoji na Instagram nalogu Kikine prijateljice.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.