Šehović o izjavi Krivokapića: Premijer nastavlja da uveseljava javnost!
Damir Šehović, Foto: Socijaldemokrate

Šehović o izjavi Krivokapića: Premijer nastavlja da uveseljava javnost!

Premijer nastavlja da uveseljava javnost, kazao je poslanik Socijaldemokrata Damir Šehović reagujući na izjavu predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića.

Reakcija Šehovića uslijedila je nakon izjave premijera da će “istorija pokazati da bolje i kompetentnije Vlade nije bilo”.

“Premijer nastavlja da uveseljava javnost. Vladu koja je “osušila” sve za šta se dohvatila, i koja je umjesto najavljenog osvježenja donijela poniženje, može nazvati najboljom samo neko ko potcjenjuje zdrav razum naših građana”, napisao je Šehović na Twitter-u.

Premijer nastavlja da uveseljava javnost. Vladu koja je “osušila” sve za šta se dohvatila, i koja je umjesto najavljenog osvježenja donijela poniženje, može nazvati najboljom samo neko ko potcjenjuje zdrav razum naših građana! Uostalom, saopštenje @USEmbassyMNE sve govori. pic.twitter.com/5YnjpXpjYs

— Damir Šehović (@damirsehovic) December 2, 2021

Uostalom, jasan je poslanik SD-a, saopštenje ambasade SAD-a sve govori.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.